Fondacija/Zaklada donirala Općini i Domu zdravlja Vareš dezinfekcijske stanice u borbi protiv pandemije COVID-19

U Varešu je 16.rujna, uz potpisivanje donatorskih ugovora između Općine Vareš i Fondacije/Zaklade za obnovu i razvoj regije Vareš, donirana dezinfekcijska stanica u borbi protiv pandemije korona virusa. Dezinfekcijski uređaj je postavljen na ulazu općine za svakodnevno korištenje ne samo zaposlenika nego i građana Vareša koji dolaze u općinu za svoje potrebe posebice ishođenje potrebnih dokumenata.

Donatorski ugovor su potpisali načelnik općine Zdravko Marošević i Mladen Rudež, predsjednik Zaklade. Činu potpisivanja su nazočili pomoćnik načelnika Općine i predsjednik UO Zaklade Rusmir Berberović i član tajništva Zaklade Tvrtko Pogarčić.

Drugi Uređaj je doniran Domu zdravlja Vareš, koji je primio direktor dr Fikret Operta. Direktor je bizrazio zadovljstvo i zahvalnost da je dezinfekcijski uređaj doniran vrlo frekventnoj zdravstvenoj ustanovi koja daje zdravstvene usluge hiljadama građana Vareša te da će donacija biti značajna u borbi protiv korona virusa i higijensko-epidemiološkog zdravlja građana Vareša.