Održana 4. Sjednica Upravnog Odbora F/ZORRV!

U petak, 30.08.2013. godine, u novoj Plavoj sali Općine Vareš održana je 4. redovna sjednica Upravnog odbora Fondacije/ Zaklade za obnovu i razvoje regije Vareš s početkom u 17:15 sati, po Dnevnom redu u prilogu.

 

U dvoipolsatnoj sjednici raspravljalo se o mnogim temama: završetku tekućeg projekta s Fondom za zaštitu okoliša, novoj aplikaciji u suradnji s Osnovnom školom „Vareš“ u Varešu, informiranje o kampanji prikupljanja sredstava za F/ZORRV i sl.

Jedna od važnih stavki bila je i ostavka g. Safeta Redžepagića na mjesto predsjedavajućeg UO, čiju će dužnost do slijedeće sjednice Upravnog odbora obavljati gđa Biljana Miketin u svojstvu vršitelja dužnosti.

Sjednici UO prethodio je sastanak Sekretarijata kojemu su nazočili članovi Sekretarijata F/ZORRV., održan isti dan u nešto ranijem terminu.

 

DNEVNI RED

 

1. Otvaranje sjednice i usvajanje zapisnika sa predhodne sjednice

 

2. Donošenje odluke: "Usvajanje elemenata o stimulacijama za donositelje donacija kao temelj Pravilniku o naknadama  za angažirane stručnjake na projektima i stimulativnom nagrađivanju za nabavku sredstava Fondacije/Zaklade"

 

3. Upoznavanje UO sa problematikom  rada i dosadašnjim te budućim  aktivnostima F/ZORRV:

  • Informacija o kampanji prikuplanja sredstava za F/ZORRV
  • Informcija o aplikaciji novog projekta kod Eko-fonda
  • Informacija o završetku projekta F/ZORRV  kod Eko-fonda       

 

4. Usvajanje ostavke predsjedavajućeg UO

 

5. Ostalo:

  • Izrada i postavljanje natpisnih tabli F/ZORRV
  • Završetak humanitarnog projekta s BH Telecomom