Održana 3. sjednica Upravnog odbora F/ZORRV!

U subotu, 11.05.2013. godine, u Plavoj Sali Općine Vareš održana je 3. redovna sjednica Upravnog odbora Fondacije/ Zaklade za obnovu i razvoje regije Vareš. Raspravljalo se o mnogim važnim temama: o radu Fondacije i Financijskom izješću za 2012 godinu, usvajao Program rada za 2013. godinu, rješavala problematika dosadašnjeg rada i sl.

Sjednici je nazočio i načelnik općine Vareš, g. Avdija Kovačević, koji je istaknuo da je potrebno ostvariti potpunu suradnju Fondacije i Općine Vareš, zajednički krenuti u projekte, nadovezivati se i međusobno potpomagati u radu kako bismo zajedno došli do pozitivnih promjena u našoj sredini.

Bitno je istaknuti i to da je po održanom sastanku, Upravni odbor ugostio g-đu Adisu Rožajac kojoj je tom prilikom predsjedavajući UO g. Safet Redžepagić svečano uručio donaciju potrebnu za liječenje djeteta Adela Rožajca, u iznosu od 500,00 KM.

Sjednici UO prethodio je sastanak Sekretarijata, održan 20.04.2013. godine po sličnom Dnevnom redu UO, osim stavaka tačke 4. Dnevnog reda UO u nastavku:

 

DNEVNI RED

  1. Otvaranje sjednice i usvajanje zapisnika sa predhodne sjednice
  1. Donošenje i/ili potvrđivanje odluka:

        -  Usvajanje Izvještaja i Završnog financijskog računa za 2012. god.

        -  Usvajanje Plana i programa Fondacije/Zaklade za 2013. god.

  1. Upoznavanje UO sa problematikom dosadašnjeg rada i aktivnostima F/ZORRV te budućim aktivnostima F/ZORRV
  1. Ostalo:

- Odlučivanje o potpori Let’s do it Vareš za 2013. godinu

- Promjene u sastavu Sekretarijata

- Odlučivanje o učestalosi budućih sjednica UO